1. Inici >
  2. Notícies

Notícies

17/05/2018

DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE

Aquest any ho celebrem entregant als veïns bosses perquè classifiquin els residus del contenidor groc i del contenidor blau.

Leer más » »
20/03/2018

NOVES OFERTES DE TREBALL

L'Ajuntament d'Alcalalí ha sol·licitat al SERVEF durant el mes de març, tres subvencions a través de les quals, si són concedides, es contractaran nous treballadors.

Leer más » »
09/01/2018

CONTRACTACIÓ DE DUES PERSONES EN EL MARC DELS PROGRAMES SERVEF

L'ajuntament d'Alcalalí ha contractat dos treballadors en el marc dels programes d'ocupació impulsats pel Servei Valencià d'Ocupació (SERVEF) destinats a Corporacions Locals.

Leer más » »
08/01/2018

El 2018 reciclem més i millor.

Anima't i recicla. Un xicotet gest pot provocar grans canvis.

Leer más » »
28/09/2017

I PLA D'ACCESSIBILITAT UNIVERSAL D'ALCALALÍ

Redactat el I "Pla Municipal d'Accessibilitat Universal", amb el suport de la Diputació d'Alacant

Leer más » »
29/02/2016

HORARI DE L'ECOPARC

L'Ajuntament posa a disposició dels veïns i veïnes d'Alcalalí l'ecoparc. Es tracta d'una instal·lació de caràcter municipal i que permet la recollida selectiva dels residus per als quals no hi ha un servei domiciliari de recollida.

Leer más » »
25/05/2015

EMISSIÓ CARNET JOVE A ALCALALÍ

El director de l'IVAJ.GVA JOVE, Marcos Sanchis, i l'alcalde d'Alcalalí, José Vicente Marcó Mestre, han subscrit a l'ajuntament l'acord que permetrà l'emissió del Carnet Jove en seu municipal i apropar els avantatges que ofereix la credencial juvenil europea a els joves d'Alcalalí.

Leer más » »
10/09/2014

VIOLÈNCIA DE GÈNERE

La violència de gènere s'ha constituït com un com un fenomen invisible durant décades, sent una de les manifestacions més clares de la desiguldad, subordinació i de les relacions de poder dels homes sobre les dones.

Leer más » »