1. Inici >
  2. Notícies

Notícies

24/03/2017

1r CONCURS DE REDACCIÓ "L'AMETLLA D'ALCALALÍ"

La Biblioteca Municipal d’Alcalalí amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcalalí convoca el I CONCURS DE REDACCIÓ D' ALCALALÍ. Consulta les bases per participar.

Leer más » »
13/03/2017

INSTAL·LATS DESINCRUSTADORS ANTICALCARIS ALS DIPÒSITS D'AIGUA DE ALCALALÍ

Diputació d'Alacant va concedir a l'ajuntament d'Alcalalí una subvenció per a la "Instal·lació de desincrustadors anticalcaris en els dipòsits de Tossals, Alt i Alt Nou".

Leer más » »
02/03/2017

CURSOS DE VALENCIÀ

Reprenem les classes de valencià.

Leer más » »
30/11/2016

ACTES DE SELECCIÓ PROGRAMES ECORJV I EMCORP

L'Ajuntament d'Alcalalí ha estat beneficiari de dos programes d'ocupació del SERVEF, convocats en 2016.

Leer más » »
29/02/2016

HORARI DE L'ECOPARC

L'Ajuntament posa a disposició dels veïns i veïnes d'Alcalalí l'ecoparc. Es tracta d'una instal·lació de caràcter municipal i que permet la recollida selectiva dels residus per als quals no hi ha un servei domiciliari de recollida.

Leer más » »
25/05/2015

EMISSIÓ CARNET JOVE A ALCALALÍ

El director de l'IVAJ.GVA JOVE, Marcos Sanchis, i l'alcalde d'Alcalalí, José Vicente Marcó Mestre, han subscrit a l'ajuntament l'acord que permetrà l'emissió del Carnet Jove en seu municipal i apropar els avantatges que ofereix la credencial juvenil europea a els joves d'Alcalalí.

Leer más » »
10/09/2014

VIOLÈNCIA DE GÈNERE

La violència de gènere s'ha constituït com un com un fenomen invisible durant décades, sent una de les manifestacions més clares de la desiguldad, subordinació i de les relacions de poder dels homes sobre les dones.

Leer más » »