1. Inici >
  2. AMETLLA D'ALCALALÍ >
  3. Xerrada: "Programa d'Enfortiment de l'Agricultura, especialment del cultiu de l'ametller"

Xerrada: "Programa d'Enfortiment de l'Agricultura, especialment del cultiu de l'ametller"

El proper divendres 21 d'abril, a les 19 h al Museu Etnològic (Carrer Porxe, 33) celebrarem una xerrada per donar a conèixer els treballs realitzats en el "Programa d'Enfortiment de l'Agricultura, especialment del cultiu de l'ametller" i les noves propostes que pretenem dur a terme.

Aquest programa està dirigit, d'una banda, a aportar als agricultors la informació que ells mateixos sol·liciten i les recomanacions que vagen sorgint a mesura que aquest projecte avança; i per una altra, està destinat a estudiar la millor manera de donar a conèixer la nostra ametlla amb el suport del conjunt de la ciutadania i dels sectors productius i de serveis que hi ha al municipi.

Per tal motiu, esperem comptar amb la vostra assistència a la xerrada que hem preparat per a donar a conèixer els resultats obtinguts, plantejar nous reptes i rebre els seus comentaris i/o resoldre els seus dubtes.

A més, els dies 26 d'abril i 4 de maig, en horari de 10 a 14 h, a l'ajuntament, els agricultors que ho desitgen poden acudir a sol·licitar informació i assessorament per accedir a les subvencions de la PAC dedicades a l'agricultura. Seran atesos de manera individual per Manuel Peña Ferrando, Tècnic en Desenvolupament Territorial, especialista en la matèria. Cal concertar cita prèvia trucant al 605.067.571.

Us esperem!