1. Inici >
  2. Notícies >
  3. CURS D'AGRICULTURA ECOLÒGICA SUBVENCIONAT PER LA EXCMA, DIPUTACIÓ D'ALACANT

Notícies

CURS D'AGRICULTURA ECOLÒGICA SUBVENCIONAT PER LA EXCMA, DIPUTACIÓ D'ALACANT

03 septiembre 2021

El divendres 10 de Setembre a les 16 hores s'iniciarà el Curs d'Agricultura Ecològica,. La duració total serà de 16 hores distribuïdes en bloc teòric i pràctic. El curs serà gratuït i ha sigut subvencionat íntegrament per l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant, emmarcat en l'Àrea de desenvolupament econòmic sectors productius, anualitat 2021, amb un import total de 750 euros.

L'ajuntament vol oferir formació en matèria d'agricultura ecològica als usuaris de l'hort urbà. El curs que plantegem és de 16 hores de duració (10 teòriques i 6 de carácter pràctic) i tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de setembre.

La part teòrica del curs queda dividida en dos blocs. En el primer bloc, el contingut a tractar és el següent:

Introducció. Agricultura ecològica a Espanya i en el món. Diferències entre agricultura tradicional i ecològica. Principis bàsics i tècniques de l'agricultura ecològica. La matèria orgànica i el compostatge. Maneig del sòl i Abonat. Sòl, clima i cultius a Alcalalí. Secà i regadiu. Estalvi d'aigua . Control de l'erosió.

La part pràctica comprén la visita de camp a l'hort urbà i les assessories personalitzades que s'atendran per ordre de sol·licitud.

HORARI DEL CURS:

Divendres 10 setembre: De 16 a 21: Contingut teóric: Bloc primer. Lloc: Almàssera

Dissabte 11 setembre: De 10 a 13: assessories i visites de camp.de 16 a 21: Contingut teòric Bloc segon.

Diumenge 12 setembre: De 10 a 13: assessories i visites de camp.

Núm. de participants: Màxim 15 persones. Inscripcions a l'Ajuntament fins al 9 de setembre.