1. Inici >
  2. Notícies >
  3. CONCESSIÓ DE SUBVENCIÓ A l'AJUNTAMENT D'ALCALALÍ DESTINADES A l'ÀREA DE DESENVOLUPAMENT ECONòMIC I SECTORS PRODUCTIUS

Notícies

CONCESSIÓ DE SUBVENCIÓ A l'AJUNTAMENT D'ALCALALÍ DESTINADES A l'ÀREA DE DESENVOLUPAMENT ECONòMIC I SECTORS PRODUCTIUS

20 agosto 2021

El B.O.P. d'Alacant de data 4 d'Agost de 2021 publica la concessió de subvencions a l'Ajuntament d'Alcalalí per part de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant, destinades a l'àmbit de desenvolupament econòmic i sectors productius en l'anualitat 2021.

Les subvencions concedides per l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant a l'Ajuntament d'Alcalalí s'han destinat a les següents actuacions:

1.- Il·luminació nadalenca per a animació comercial. Amb l'objectiu de fomentar les compres i reactivar el consum en els comerços locals de Alcalali durant la campanya de Nadal, es van instal·lar arcs lluminosos en el casc històric i en els principals carrers d'entrada al municipi així com la il·luminació de l'arbre col·locat en la plaça de l'Ajuntament. La il·luminació nadalenca per a l'animació comercial ha tingut un cost de 1.694,00 euros IVA inclòs.

2.- Curs d'agricultura ecològica: té com a finalitat sensibilitzar als agricultors sobre els avantatges de l'agricultura ecològica per a obtindre aliments de major qualitat, evitar contaminacions accidentals i afavorir la fertilitat natural del sòl. El curs consta de 16 hores lectives distribuïdes en un mòdul teòric i un altre pràctic del qual es beneficiaran 15 assistents, amb un import total subvencionat de 752 €.

3.- Adequació camí rural Hortes del Molí: Subvenció destina a millorar la recollida i canalització de les aigües pluvials i la reposició de la part del mur de contenció de maçoneria del camí rural. L'import total de la subvenció concedida per l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant ascendeix a 5.389 €