1. Inici >
  2. Notícies >
  3. CONTRACTACIÓ DE 6 PERSONES EN EL MARC DEL PLA AVALEM EXPERIÈNCIA

Notícies

CONTRACTACIÓ DE 6 PERSONES EN EL MARC DEL PLA AVALEM EXPERIÈNCIA

03 septiembre 2018

Efectuada la comissió de baremació, a Calp el 3 de setembre de 2018, de conformitat amb la Instrucció 2/2018 del Director General del SERVEF, s'ha seleccionat 1 capatàs i 5 peons forestals, per a realitzar tasques mediambientals durant un període de 6 mesos.

Efectuada la comissió de baremació, a Calp el 3 de setembre de 2018, amb la presència dels sindicats UGT i CCOO, i de conformitat amb la Instrucció 2/2018 del Director General del SERVEF, s'ha seleccionat 1 capatàs i 5 peons forestals, per realitzar accions previstes en plans o procediments d'emergències en l'àmbit forestal.

La durada dels contractes és de 6 mesos, i està previst el seu inici el proper dia 13 de setembre. Els costos salarials estan subvencionats pel Servei Valencià d'Ocupació i el Servei Públic d'Ocupació Estatal.

L'ajuntament d'Alcalalí procedeix a donar publicitat de les actes de selecció final, ia efectes d'evitar possibles vulneracions de les disposicions sobre protecció de dades, en l'exposició pública de l'acta s'ometen les dades personals de les persones que han participat en el procés selectiu .

PROGRAMA EMERGE/2018/73/03

ACTA BAREMACIÓ 1 CAPATÀS FORESTAL

ACTA DE BAREMACIÓ 5 PEONS FORESTALES