1. Inici >
  2. Notícies >
  3. DIPUTACIÓ SUBVENCIONA EQUIPAMENT PER A INSTAL·LACIONS CULTURALS

Notícies

DIPUTACIÓ SUBVENCIONA EQUIPAMENT PER A INSTAL·LACIONS CULTURALS

02 octubre 2017

La Diputació d'Alacant concedeix a l'Ajuntament d'Alcalalí una subvenció per a l'adquisició de mobiliari i equips informàtics destinats a l'Edifici Multiusos i a la Biblioteca Municipal

En el marc de la "Convocatòria de subvencions als ajuntaments de la província per a l'equipament de les instal·lacions culturals de titularitat municipal, anualitat 2017", la Diputació d'Alacant ha concedit a l'Ajuntament d'Alcalalí una subvenció per a la compra de material cultural. La diputació ha resolt cobrir els costos en un percentatge del 80%.

A l'Edifici Multiusos, situat al Carrer Cipreses, nº 1 del municipi, es vénen desenvolupant activitats culturals i lúdiques, organitzades per l'Ajuntament d'Alcalalí i també per les associacions locals, que col·laboren en la dinamització cultural del municipi. El Saló Gran disposava de cadires, però aquestes no eren suficients quan es celebrava una activitat important, o quan es realitzaven activitats culturals o lúdiques a l'exterior de l'edifici. Per això, l'ajuntament ha adquirit 160 cadires, 2 gàbies per apilar-les i 8 taules.

D'altra banda, la Biblioteca Municipal (C/ del Sequeret, 2) no tenia equipament informàtic per als usuaris. La subvenció permetrà ampliar el material amb 4 taules que seran distribuïdes en les dues sales (2 per a la sala de lectura d'infantil i 2 per a la sala de lectura d'adults) i 6 ordinadors que permetran als usuaris de la biblioteca realitzar consultes, ja que l'edifici compta amb connexió wifi.

La Biblioteca Municipal s'inaugurarà properament.