1. Inici >
  2. Notícies >
  3. PROGRAMA DE CASTELLÀ PER A ESTRANGERS

Notícies

PROGRAMA DE CASTELLÀ PER A ESTRANGERS

25 junio 2018

El programa de castellà per a estrangers, subvencionat per la Diputació d'Alacant, per tercer any consecutiu, ha permès avançar en la integració de la població estrangera resident a Alcalalí, en la vida social i associativa del municipi.

L'Ajuntament d'Alcalalí va posar en marxa al gener de 2016 un programa d'ensenyament de llengua castellana adreçat a la població estrangera.

Sabent la importància de donar-li continuïtat al programa, durant 2017 i 2018 hem aconseguit ampliar el nombre d'alumnes participants i facilitar així la integració de la població estrangera resident a Alcalalí, en la vida social i associativa del municipi.

Durant 2018, el programa ha comptat amb la subvenció de la Diputació d'Alacant - Àrea de Ciutadans estrangers. S'han impartit 32 hores lectives a 31 alumes organitzats en dos nivells A1 i A2, de febrer a juny.

Les classes s'han impartit a l'aula del Centre Cívic, en horari de 10 a 11 per al nivell A1, i de 11 a 12per el nivell A2, a càrrec de l'acadèmia d'idiomes El Brúfol.