1. Inici >
  2. Notícies >
  3. AVALEM JOVES PLUS

Notícies

AVALEM JOVES PLUS

27 julio 2017

Dijous passat, 26 de juliol, es van dur a terme els processos de selecció de persones joves en el programa d'Incentius a la Contractació en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

El SERVEF, durant el mes de juliol ha resolt concedir dos subvencions a l'ajuntament de Alcalalí, per a la contractació de persones joves, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Totes dues, per un període de 12 mesos.

Una subvenció, concedida a l'empar de la sol·licitud efectuada per aquest ajuntament per a la contractació de persones joves qualificades - EMCUJU- (DOCV de 2017.04.19), i l'altra, per a la contractació de persones joves no qualificades - EMPUJU- (DOCV de 2017.04.26).

Notificada la concessió, es van presentar dos ofertes de treball davant l'Oficina del SERVEF de Calp, per a cobrir els següents llocs de treball:

- Programa EMCUJU: Tècnic /a de Turisme

- Programa EMPUJU: Peó de neteja.

Remés per l'Oficina SERVEF de Calp, el llistat de persones candidates que compleixen els requisits per cobrir els esmentats llocs de treball, el dijous 26 de juliol, a la pròpia oficina del SERVEF, es va realitzar la selecció final de les persones preseleccionades.

La selecció es va dur a terme per una comissió de baremació integrada per dos representants de l'ajuntament i dos representants de les organitzacions sindicals, de conformitat amb els criteris establerts en l'Ordre 7/2017, de 10 d'abril.

A continuació, us enllacem les actes de selecció per a la consulta:

 

Ambdues subvencions estan cofinanciades pel Fons Social Europeu (FSE).

Enllaços d'interès: