1. Inici >
  2. Notícies >
  3. NOUS LLOCS DE TREBALL EN EL MARC DE LES SUBVENCIONS DE FOMENT DE L'OCUPACIÓ DE LABORA

Notícies

NOUS LLOCS DE TREBALL EN EL MARC DE LES SUBVENCIONS DE FOMENT DE L'OCUPACIÓ DE LABORA

16 marzo 2022

En relació a les convocatòries de subvencions publicades per LABORA, l'ajuntament ha sol·licitat 4 subvencions per a la contractació de 8 persones desocupades.

El 4 de març de 2022, al DOGV es van publicar 4 convocatòries de subvencions destinades a la contractació de persones desocupades. En el marc d'aquestes convocatòries, l'Ajuntament d'Alcalalí ha sol·licitat subvencions per a la contractació de 8 persones.

Programa EMERGE: ajuts per a la contractació de persones desocupades per a la realització d'accions previstes al Pla de prevenció d'Incendis forestals d'Alcalalí. En concret, s'ha sol·licitat subvenció per a la contractació de: 4 peons forestals - CNO: 9543 i 1 capatàs forestal - CNO: 6410.

Programa EMPUJU: Ajuts per a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys. S'ha sol·licitat subvenció per a la contractació de: 1 escombrador/a - CNO: 9443.

Programa EMDONA: Ajuts per a la contractació de dones desocupades. En aquest cas hem demanat subvenció per a la contractació de 1 Tècnica en Turisme - CNO: 2630

Programa EXPLUS: Ajuts per a la contractació de persones desocupades majors de 30 anys. S'ha sol·licitat subvenció per a la contractació de: 1 operari/a de punt net - CNO: 9442.


Per poder accedir a aquestes contractacions, les persones desocupades hauran d'estar inscrites a LABORA, i tenir actualitzada la demanda d'ocupació. A la demanda d'ocupació s'ha de fer constar el número de CNO i l'ocupació en què es busca feina.


Pots actualitzar la teua demanda clicant en aquest enllaç: https://puntlabora.gva.es/puntlabora/?lang=es