1. Inici >
  2. SERVEIS MUNICIPALS >
  3. Cultura i educació

Cultura i educació

CULTURA:

ACTIVITATS CULTURALS:

L'Ajuntament durant tot l'any promou activitats de caràcter cultural i també lúdic i d'oci. Aquestes accions s'organitzen en col·laboració amb l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant i amb la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.

Amb motiu de dates assenyalades com Nadal, Setmana Santa, 9 d'octubre, festes patronals etc., L'Ajuntament organitza teatres, concerts, tallers, exposicions, concursos de dibuixos etc, dirigits a tots els públics.

El municipi compta a més amb un important moviment associatiu que organitza activitats interessants i diverses. En la programació cultural anual podem trobar des de classes de mosaic fins a classes de filosofia, ball, astronomia, etc.

L'Ajuntament col·labora amb la cessió de les aules necessàries del Centre Cívic i de l'Edifici Multiusos.

EDUCACIÓ:

Al municipi d'Alcalalí comptem amb un Col·legi d'Educació Primària, denominat "CRA Terra de Riuraus", amb un total de 40 alumnes que cursen estudis d'Educació Infantil fins a 6è curs de primària (de 3 a 11 anys). El col·legi compta amb servei de menjador escolar.

Al llarg de l'any es realitzen diverses activitats culturals i viatges juntament amb altres escoles dels municipis veïns.

Col·legi Públic "CRA Terra de Riuraus"

C / Escoles, 6 03728 Alcalalí
Tel: 96.573.90.10
Web: https://portal.edu.gva.es/craterraderiuraus/

Escola d'Educació Musical
Amb la intenció de mantenir viva la tradició musical de municipi, l'Ajuntament ha disposat un local on s'imparteixen cursos de música (solfeig i instruments).

Edifici Multiusos
Carrer Cipresses, n º 1 03728 Alcalalí
Email: esmuccastells@gmail.com (Jaime)

Durant l'any, l'Ajuntament organitza cursos atenent a les demandes i necessitats formatives dels veïns. En la seua majoria es tracta de cursos orientats a proporcinar coneixements bàsics que facilitin la inserció en el mercat laboral o millorin els coneixements. En general, els cursos es realitzen a la sala d'informàtica ubicada a la segona planta de l'antic Ajuntament o en l'Aula de formació de l'Edifici Multiusios.