1. Inici >
  2. Notícies >
  3. PLA D'OCUPACIÓ EMCORP 2021

Notícies

PLA D'OCUPACIÓ EMCORP 2021

21 mayo 2021

L'ajuntament d'Alcalalí contractarà una persona desocupada major de 30 anys per a l'exercici de funcions d'auxiliar administratiu

Labora ha concedit una subvenció per import de 16.613,68 euros per a la contractació d'una persona desocupada major de 30 anys.

L'ajuntament d'Alcalalí remetrà a l'Espai Labora de Calp, la corresponent oferta de treball en la qual se sol·licita aquest perfil:

  • DENOMINACIÓ DEL LLOC - (CNO): 4500 - EMPLEAT / A ADMINISTRATIU
  • Nº LLOCS: 1 TITULACIÓ: CFGM FAMÍLIA ADMINISTRACIÓ I GESTIÓ
  • RETRIBUCIÓ MENSUAL BRUTA: 1.564,38 (inclou prorrateig de les pagues extres)
  • DURADA: 8 MESOS
  • FUNCIONS DEL LLOC: Col·laborar en l'atenció a el públic. Col·laborar en la tramitació de documents o comunicacions internes o externes. Col·laborar en la classificació, registre i arxiu de comunicacions i documents segons les tècniques apropiades. Col·laborar en l'elaboració de documents i comunicacions a partir d'ordres rebudes, informació obtinguda i / o necessitats detectades. Col·laborar en la tramitació i realització de la gestió administrativa en la presentació de documents en diferents organismes i administracions públiques en termini i forma requerits.

 

Si estàs interessat /da actualitza el teu demanda d'ocupació en Labora abans de l'28 de maig.

Has d'incloure l'ocupació que sol·licita l'ajuntament a la teUa demanda (Tutorial: https://youtu.be/YKszlqrZK7Y). També pots contactar amb el teu espai Labora a través d'aquest formulari: https://puntlabora.gva.es/puntlabora/atenciontelefonica/ACDE