1. Inici >
  2. Notícies

Notícies

17/09/2021

CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS A l'AJUNTAMENT D'ALCALALÍ PER PART DE LA DIPUTACIÓ D'ALACANT

L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant ha concedit a l'Ajuntament d'Alcalalí dues subvencions amb destinació a programes i activitats per a promoure la igualtat d'oportunitats i prevenció de la violència de gènere.

Leer más » »
17/09/2021

BORSA D'OCUPACIÓ DE L'EMPRESA TRAGSA

El Grup Tragsa és un conjunt d'empreses de titularitat pública amb l'activitat enfocada a la realització d'obres, treballs i prestació de serveis relacionats amb el desenvolupament del medi rural i la conservació de la naturalesa.

Leer más » »
06/09/2021

LA MASSMA IMPARTIRÀ LES PRÒXIMES SETMANES UN CURS D'INFORMÀTICA GRATUÏT PER A DONES

La MASSMA i PANGEA han organitzat un curs d'informàtica gratuït dirigit a dones amb una duració de 10 hores lectives. El curs s'impartirà els dimecres, distribuït en 5 sessions amb inici el 29 de setembre i finalitzant el 27 d'octubre.

Leer más » »
03/09/2021

NOVA APP MÒVIL DE PREVENCIÓ D'INCENDIS I CONTROL DE CREMES AGRÍCOLES

L'ajuntament en col·laboració amb la Diputació d'Alacant i el Consorci de bombers, presenta una aplicació per a telèfons mòbils o tauletes amb la qual es podran sol·licitar els permisos per a fer cremes agrícoles.

Leer más » »
03/09/2021

CURS D'AGRICULTURA ECOLÒGICA SUBVENCIONAT PER LA EXCMA, DIPUTACIÓ D'ALACANT

El divendres 10 de Setembre a les 16 hores s'iniciarà el Curs d'Agricultura Ecològica,. La duració total serà de 16 hores distribuïdes en bloc teòric i pràctic. El curs serà gratuït i ha sigut subvencionat íntegrament per l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant, emmarcat en l'Àrea de desenvolupament econòmic sectors productius,...

Leer más » »
20/08/2021

CONCESSIÓ DE SUBVENCIÓ A l'AJUNTAMENT D'ALCALALÍ DESTINADES A l'ÀREA DE DESENVOLUPAMENT ECONòMIC I SECTORS PRODUCTIUS

El B.O.P. d'Alacant de data 4 d'Agost de 2021 publica la concessió de subvencions a l'Ajuntament d'Alcalalí per part de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant, destinades a l'àmbit de desenvolupament econòmic i sectors productius en l'anualitat 2021.

Leer más » »
18/08/2021

CURS DE TEATRE PER A JOVES AL SETEMBRE

Donem continuïtat a el curs de teatre que anualment realitzem a Alcalalí, durant el mes setembre. Per cinquè any consecutiu, dirigim aquesta activitat formativa i lúdica, als joves.

Leer más » »
18/06/2021

PISCINA MUNICIPAL: CURSOS DE NATACIÓ I AQUAGIM

Aprofita l'arribada de l'estiu per gaudir de la piscina municipal practicant esport. Us proposem curs de natació per als menuts de casa, i curs d'aquagym, per a les persones majors.

Leer más » »
07/06/2021

ESCOLETA D'ESTIU

L'ajuntament amb el suport de la Diputació d'Alacant prestarà el servei d'Escoleta d'Estiu durant el mes de juliol.

Leer más » »