1. Inici >
  2. Notícies

Notícies

25/10/2021

CONVOCATÒRIA DE SESSIÓ PLENÀRIA EXTRAORDINÀRIA

L'Ajuntament Ple celebrarà sessió Extraordinàriaa la Casa Consistorial el dia 27 d'octubre de dos mil vint-i-un, dimercres dinou hores.

Leer más » »
21/10/2021

CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS DE LA DIPUTACIÓ D'ALACANT A L'AJUNTAMENTS AMB POBLACION INFERIOR A 5.000 HABITANTS

La Diputació d'Alacant ha concedit una subvenció a favor de l'Ajuntament destinada a reparacions i conservació de camins de titularitat municipal.

Leer más » »
08/10/2021

CURS DE COMUNICACIÓ ELECTRÒNICA AMB L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

La Conselleria d'Innovació, a través de la Direcció General per a la lluita contra la bretxa digital i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha creat el Programa de Ciutadania Digital 2021 amb l'objectiu de promoure la inclusió digital i afavorir l'ús de les TIC i l'adquisició de competències digitals entre els residents.

Leer más » »
04/10/2021

DOS NOUS LLOCS DE TREBALL EN EL MARC DELS PROGRAMES EMPUJU I ECOVID 2021

L'ajuntament d'Alcalalí remetrà dues ofertes de treball al Espai Labora de Calp, per a procedir a la contractació de dues persones desocupades en el marc dels Plans ECOVID i EMPUJU 2021.

Leer más » »
17/09/2021

CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS A l'AJUNTAMENT D'ALCALALÍ PER PART DE LA DIPUTACIÓ D'ALACANT

L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant ha concedit a l'Ajuntament d'Alcalalí dues subvencions amb destinació a programes i activitats per a promoure la igualtat d'oportunitats i prevenció de la violència de gènere.

Leer más » »
17/09/2021

BORSA D'OCUPACIÓ DE L'EMPRESA TRAGSA

El Grup Tragsa és un conjunt d'empreses de titularitat pública amb l'activitat enfocada a la realització d'obres, treballs i prestació de serveis relacionats amb el desenvolupament del medi rural i la conservació de la naturalesa.

Leer más » »
20/08/2021

CONCESSIÓ DE SUBVENCIÓ A l'AJUNTAMENT D'ALCALALÍ DESTINADES A l'ÀREA DE DESENVOLUPAMENT ECONòMIC I SECTORS PRODUCTIUS

El B.O.P. d'Alacant de data 4 d'Agost de 2021 publica la concessió de subvencions a l'Ajuntament d'Alcalalí per part de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant, destinades a l'àmbit de desenvolupament econòmic i sectors productius en l'anualitat 2021.

Leer más » »