1. Inici >
  2. Notícies >
  3. Aprovada per la Diputació d'Alacant la subvenció per a la realització d'actuacions en l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius

Notícies

Aprovada per la Diputació d'Alacant la subvenció per a la realització d'actuacions en l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius

01 septiembre 2020

Concedides a l'ajuntament d'Alcalalí dues subvencions per a realitzar actuacions en l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius.

Dins de la convocatòria de subvencions a ajuntaments, organismes autònoms dependents i entitats locals menors de la província d'Alacant per a la realització d'actuacions compreses dins de l'àmbit d'actuació de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius de l'Excma. Diputació provincial d'Alacant, l'ajuntament d'Alcalalí ha resultat beneficiari en:

Línia 1.- Fires i altres esdeveniments comercials en referència a la "V Fira d'oficis i Productes de la Terra" celebrada els dies 22 i 23 de febrer del 2020 amb motiu de la floració dels ametlers i la subvenció dels quals ascendeix a 4.501,15 €.

Línia 4.- Foment de l'Agricultura i sosteniment del medi rural en relació amb el projecte que consisteix en una reparació simple de reposició de marges i de canal de drenatge en el camí històric denominat de la Font que unia l'antiga alqueria d'Alcalalí amb les de la Llosa de Camacho i Benidoleig.

L'import de l'ajuda per a la realització del següent projecte ha sigut de 3.000 € que correspon al 88,24% del total de les despeses realitzades.