1. Inici >
  2. Notícies >
  3. FINALITZA EL PROGRAMA EMERGE

Notícies

FINALITZA EL PROGRAMA EMERGE

28 abril 2020

El passat 27 d'abril, van finalitzar els treballs forestals realitzats durant un període de sis mesos per sis treballadors contractats en el marc de la subvenció de foment de l'ocupació de laborals Programa EMERGE.

L'ajuntament d'Alcalalí ha contractat sis treballadors, 1 capatàs forestal i a 5 peons forestals. Aquests han treballat durant un període de 6 mesos, des del 28 d'octubre de 2019 a el 27 d'abril de 2020.

El seu treball ha consistit en realitzar activitats preventives en l'àmbit forestal, especialment a la zona de les Urbanitzacions de la Serra de l'Seguili. El treball s'ha desenvolupat en coordinació amb l'agent forestal de la Generalitat Valenciana, designat en aquesta zona, així com també, amb l'Agent Forestal designat per TRAGSA.

Per la seua banda Tragsa, en la seua funció de donar suport logístic a les Unitats de Prevenció de Riscos (UPR s) ha lliurat uniforme corporatiu, Epis de treball per operari de motoserra i motodesbrossadora, d'un vehicle i maquinària (motoserra i motodesbrossadora i eines de treball forestal).

Els treballadors han realitzat els corresponents cursos en matèria de riscos laborals i han rebut formació orientada a l'ús, maneig i manteniment de la maquinària i eina forestal a l'inici de l'servei, i formació continuada durant els sis mesos de treball.