1. Inici >
  2. Notícies >
  3. MESURES PREVENTIVES DAVANT EL COVID-19

Notícies

MESURES PREVENTIVES DAVANT EL COVID-19

11 marzo 2020

Seguint les instruccions de l'Agència de Seguritat i Emergències de la Generalitat Valenciana, i a causa de la pandèmia sanitària relacionada amb el Covid-19, s'han adoptat les següents mesures preventives, de manera temporal:

1.- Es suspenen les cessions de locals municipals (Edifici Multiusos i Centre Cívic) per part d'aquest ajuntament.

2.- La Biblioteca municipal, l'Ecoparc i les instalacions deportives romandran tancades.

3.- L'atenció al públic a l'ajuntament es realitzarà:

 

4.- No s'ha d'acudir a el Centre de Salut (Recomanacions generals de COVI-19.)

No s'ha d'acudir a el Centre de Salut encara que existeixi la possibilitat de sol·licitar cita on line, el metge li cridarà per telèfon en horari de la seua cita. Si el metge considera necessària la visita presencial li indicarà un horari específic.

No acudir per urgències llevat que sigua UNA EMERGÈNCIA que no URGÈNCIA. Tota cita programada o presencial passarà a ser telefònica. Es suspenen extraccions NO URGENTS.

El CS de Salut d'Alcalalí a l'ésser un recurs únic, romandrà tancat, però amb el metge a l'interior amb horari d'atenció via telefònica. Si fos necessari assistència presencial, el metge el determinarà previ triatge exhaustiu.

Us recordem que no heu d'acudir a Centre Salut tot i tindre la teua cita programada, el metge li cridarà per parlar amb vostè.

5.- Es suspenen les cremes en tota la Comunitat Valenciana, des de el 16 de març de 2020, i tindrà una duració indefinida (DOCV Núm. 8763 de 16 de març de 2020)

6.- Continua prestant-se amb normalitat el servei de neteja viària.

 

Enllaços d'interès:

Ministerio de Sanidad

Conselleria de Sanitat