1. Inici >
  2. Notícies >
  3. ACTA DE SELECCIÓ FOMENT DE L'OCUPACIÓ

Notícies

ACTA DE SELECCIÓ FOMENT DE L'OCUPACIÓ

10 octubre 2019

L'ajuntament d'Alcalalí ha estat beneficiari de tres subvencions en el marc de les convocatòries de foment de l'ocupació publicades per LABORA.

En concret, aquestes subvencions s'han concedit per a la contractació de joves desocupats amb i sense qualificació (Exps EMCUJU i EMPUJU) i per a la contractació de persones desocupades per a la realització d'accions previstes en plans o procediments d'emergència en l'àmbit forestal (EMERGE) .

EMCUJU I EMPUJU

L'ajuntament d'Alcalalí ha estat beneficiari de dues subvencions destinades a la contractació de persones joves, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (Expe: EMCUJU/2019/24/03 i EMPUJU/2019/26/03). Aquestes ajudes estan cofinançades pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

A aquests efectes, s'ha procedit a la celebració al Centre Labora de Calp, de les actes de baremació de les persones preseleccionades per ocupar un lloc de treball com Operari de Punt Net, i un altre lloc de Tècnic superior d'animació sociocultural, durant un període de 12 mesos.

Podeu consultar-les clicant sobre l'enllaç.

ACTA DE SELECCIÓ EXPEDIENT EMPUJU/2019/26/03

ACTA DE SELECCIÓ EXPEDIENT EMCUJU/2019/24/03

EMERGE

L'ajuntament també ha estat beneficiari d'una subvencio destinada a la contractació de persones  desocupades per a la realització d'accions previstes en plans o procediments d'emergència en l'àmbit forestal (Expe: EMERGE/2019/165/03)

El passat dimarts 8 de octubres, es va procedir a la celebració al Centre Labora de Calp, de les actes de baremació de les persones preseleccionades per ocupar un lloc de treball com a capatàs forestal, i cinc llocs de Peó forestal, durant un període de 6 mesos.

Podeu consultar-les clicant sobre l'enllaç.

ACTA SELECCIÓ EXPE EMERGE/2019/165/03 CAPATÀS FORESTAL

ACTA SELECCIÓ EXPE EMERGE/2019/165/03 PEÓ FORESTAL