1. Inici >
  2. Notícies >
  3. CONCURS "IDEES EMPRENEDORES 2019"

Notícies

CONCURS "IDEES EMPRENEDORES 2019"

13 septiembre 2019

Conscients de la necessitat de fomentar l'emprenedoria al municipi, l'ajuntament d'Alcalalí amb el suport de la Diputació d'Alacant, llança el Concurs "Idees Emprenedores 2019".

Com a fase prèvia, s'han organitzat sis tallers per facilitar l'impuls i la presa de decisions dels emprenedors.

Tots els tallers es realitzaran al Museu Etnològic (Carrer Porxe, 33), en les següents dates i hores:

Taller Motivació:

  • Taller Motivació (part 1a): 24 de setembre de 11 a 13 h
  • Taller Motivació (part 2a): 24 de setembre de 16 a 18 h

 

Contingut: Consistirà en la presentació de la trajectòria d'un emprenedor i una emprenedora de perfils diferents:

  • Vicent Llosa. Emprenedor en el sector agroalimentari productor d'oli. La seva iniciativa ha estat desenvolupada dins el projecte de reactivació agrària del municipi valencià d'Olocau.
  • Maite Cabo. Emprenedora. Fundadora del Bioserra Natura negoci d'agroalimentació ecològica. Des de la producció a la venda directa i de proximitat.

 

Taller Connecta:

  • Taller Connecta (part 1a): 26 de setembre de 16 a 18 h
  • Taller Connecta (part 2a): 27 de setembre de 16 a 18 h

 

Contingut: Manuel Peña de l'empresa REPTE COWORKING RURAL, identificarà en dues sessions de matí i vesprada amb els aspirants, els diferents perfils competencials que tot emprenedor i emprenedora ha d'identificar en si mateixos. A la sessió de matí es tractaran aspectes relacionats amb la competències a través del taller "Panell de competències de l'emprenedor" i en la sessió de la vesprada parlarem de les "Tendències de negocis en el medi rural valencià".

Taller Emprèn:

  • Taller Emprèn (Part 1a): 30 de setembre de 11 a 13 h

  • Taller Emprèn (Part 2a): 30 de setembre de 16 a 18 h

 

Contingut: Manuel Peña de l'empresa REPTE COWORKING RURAL, realitzarà un taller per a la realització del pla empresarial. En la sessió del matí es tractaran conceptes bàsics a plantejar prèviament a la redacció del pla d'empresa. A la sessió de la tarda repassarem punt per punt l'esquema bàsic del pla relacionant els conceptes explicats en el primer taller.

CONCURS "IDEES EMPRENEDORES 2019"

Es poden inscriure les persones físiques majors de 18 anys. La inscripció al Concurs estarà oberta de l'1 fins el 15 d'octubre de 2019 i s'ha de formalitzar enviant a adl@alcalali.es la següent documentació:

Formulari d'Inscripció i model per a la presentació d'idea emprenedora

Després de la valoració de les idees emprenedores presentades, el comitè de valoració comunicarà públicament el nom de la persona guanyadora, en el període comprès entre el 21 al 25 d'octubre.

El premi consistirà en la prestació d'assessorament en forma d'acompanyament tècnic en el procés d'implantació del futur negoci durant els sis mesos següents.

Pots descarregar les Bases del Concurs "Idees emprenedores 2019" punxant aquí.

Tríptic informatiu