1. Inici >
  2. Notícies >
  3. DOS LLOCS DE TREBALL PENDENTS DE COBRIR

Notícies

DOS LLOCS DE TREBALL PENDENTS DE COBRIR

28 mayo 2019

L'ajuntament d'Alcalalí ha sol·licitat dues subvencions al Servei d'Valencià d'Ocupació i Formació (Labora), en el marc del programa Avalem Joves.

En cas de resultar beneficiaris de les esmentades ajudes, l'ajuntament tramitarà les corresponents ofertes de treball davant LABORA, i es realitzarà el prodeciment de selecció de conformitat amb el que estableix l'art. 5 de l'Ordre 7/2017, de 10 abril.

SOL·LICITUD AL PROGRAMA D'INCENTIUS A la CONTRACTACIÓ DE PERSONES JOVES QUALIFICADES

  • Beneficiaris: persones joves majors de 16 anys, que disposin de qualificació professional, inscrites com a demandants d'ocupació en LABORA i en el Sistema de Garantia Juvenil
  • Lloc de treball: Técnico/a Superior en Animación Sociocultural (CNO 3739)
  • Durada contractació: 12 mesos
  • Contracte en pràctiques

 

(*) Aclariment: L'ajuntament va sol·licitar subvenció per a cobrir el lloc de treball Tècnic/a auxiliar de biblioteca (CNO 4210). Es tracta d'un lloc que requereix la titulació de Batxiller Superior. Aquesta titulació, segons es fa constar en la web de Labora no és admesa com a títol que habilite per a la contractació en el marc d'aquesta subvenció.

Enllaç

Per això, des de l'ajuntament remetrem oferta de treball a Labora (Oficina Servef de Calp) sol·licitant Tècnic/a Superior en Animació Sociocultural (CNO 3739) i desistirem de sol·licitar un Tècnic Auxiliar de Biblioteca (CNO 4210).

SOL·LICITUD AL PROGRAMA D'INCENTIUS A la CONTRACTACIÓ DE PERSONES JOVES

  • Beneficiaris: persones joves majors de 16 anys, inscrites com a demandants d'ocupació i inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil
  • Lloc de treball: Operari/a Punt Net (CNO 9442)
  • Durada contractació: 12 mesos
  • Contracte per obra o servei

 

Els joves interessats han d'estar inscrits com a demandants d'ocupació i fer constar l'ocupació que volen exercir, i també en el Sistema de Garantia Juvenil. Qualsevol dubte o consulta, estem a la vostra disposició.