1. Inici >
  2. Notícies >
  3. PARTICIPACIÓ CIUTADANA: MARCA TERRITORIAL "ALCALALÍ EN FLOR"

Notícies

PARTICIPACIÓ CIUTADANA: MARCA TERRITORIAL "ALCALALÍ EN FLOR"

05 septiembre 2018

L'ajuntament d'Alcalalí, amb el suport de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, impulsa un projecte de creació de la marca territorial d'Alcalalí, a través de la participació ciutadana.

L'ajuntament planteja als veïns i veïnes d'Alcalalí la creació d'una marca territorial associada als principals actius econòmics, identitaris, i socials d'Alcalalí, en l'àmbit de l'economia i de les estructures productives.

Considerem que la participació ciutadana atorgarà sostenibilitat a les iniciatives plantejades sota el paraigües de la marca territorial local. El projecte tracta de potenciar processos d'apropiació popular del territori que requereixen la parcicipación no només d'organitzacions consolidades, sinó també de col·lectius informals i de tots els veïns i veïnes d'Alcalalí.

Els objectius del projecte que plantegem són:

- Fomentar la participació ciutadana com a mecanisme d'integració i de millora de la qualitat de la vida democràtica.

- Incrementar les relacions entre els actors del territori (ciutadania, comerciants, agricultors i institucions), en un espai obert, plural, de diàleg i de participació.

- Generar un espai de participació pública a través de la creació de valor compartit com a base del creixement econòmic de les empreses i de les persones del territori.

Les activitats que desenvoluparem i en les que es basa en projecte de participació ciutadana de creació de la marca territorial local, són les següents:

Divendres, 7 setembre

20:00 h: Taller de participació ciutadana adreçat als veïns i veïnes en general. Aquest taller es realitzarà al Museu Etnològic (carrer Porxe, 33)

Dissabte, 8 setembre

10:00 h: Taller de participació ciutadana adreçat a les dones d'Alcalalí. Aquest taller es desenvoluparà a la plaça i s'oferirà un dinar informal a les participants.

13:00 h: Taller de participació ciutadana adreçat a la gent gran. Aquest taller es desenvoluparà a la plaça i s'oferirà un aperitiu informal als participants.

Dissabte, 15 de setembre

20:00 h: Taller de participació ciutadana adreçat als joves. Aquest taller es realitzarà a la Biblioteca Municipal (carrer Sequeret, a 2 - 4). Després del taller, s'oferirà uns sopar de "cabasset" als participants.

Diumenge, setembre 23

13:00 h: Exposició pública de les conclusions obtingudes en el procés de participació ciutadana. La presentació de les concluisiones es realitzarà al Museu Etnològic (carrer Porxe, 33).

Enllaç premsa: El Levante