1. Inici >
  2. Notícies >
  3. DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE

Notícies

DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE

17 mayo 2018

Aquest any ho celebrem entregant als veïns bosses perquè classifiquin els residus del contenidor groc i del contenidor blau.

Els veïns d'Alcalalí podran passar per l'Ajuntament a partir d'avui dijous 17 de Maig  i sol·licitar les seves bosses per reciclar a casa. Horari d’atenció: de dilluns a divendres de 09:00 a 14: 00h.

Es tracta d'una oportunitat per recordar l'estratègia de Reduir, Reutilitzar i Reciclar, que busca reorientar el comportament de tots els veïns amb l'objectiu de millorar el medi ambient.

Per celebrar aquesta jornada l'Ajuntament d'Alcalalí ha adquirit amb la col·laboració d'Ecoembes bosses reutilitzables per classificar les restes que es destinen al contenidor groc i al contenidor blau.

No oblidis: separar és a les teves mans, reciclar en les de tots.

Recordem què pot anar a cada contenidor:

LLAUNES, BRICS I ENVASOS METÀL·LICS I DE PLÀSTIC, SEMPRE AL CONTENIDOR GROC

Llaunes de conserves i begudes, safates d'alumini, aerosols, taps metàl·lics d'ampolles i

tapes dels flascons.

Brics de sucs, llet, vi, batuts, etc.

Ampolles d'aigua, refrescs i llet.

Productes de neteja. Gels de bany, colònies i xampú. Borses de congelats. Terrines de mantega i iogurts. Safates de suro blanc, embolcalls de plàstic, bosses d'aperitius i llaminadures i les bosses de plàstic.

ENVASOS DE CARTRÓ I PAPER SEMPRE AL CONTENIDOR BLAU

Pots reutilitzar les bosses de paper que et donen a les botigues per guardar els envasos de cartró, bé plegats, i portar-ho tot al contenidor blau.

Tots els envasos de cartró que fem servir es poden reciclar: caixes de galetes, de cereals, de sabates, de productes congelats, oueres de cartró, etc.

Diaris, llibres, revistes i bosses de paper.