1. Inici >
  2. Notícies >
  3. El 2018 reciclem més i millor.

Notícies

El 2018 reciclem més i millor.

08 enero 2018

Anima't i recicla. Un xicotet gest pot provocar grans canvis.

A través d'ECOEMBES, l'Ajuntament d'Alcalalí ha adquirit 26 unitats de papereres destinades al reciclatge. Es tracta d'una actuació gratuïta a la qual les entitats locals poden acollir-se.

ECOEMBES és l'organització que té cura del medi ambient a través del reciclatge dels envasos a Espanya. Fan possible que els envasos de plàstic, llaunes i brics (contenidor groc) i els envasos de cartró, paper, diaris i revistes (contenidor blau) puguin tenir una segona vida.

Les papereres s'han situat en els següents edificis municipals: Ajuntament municipal i Ajuntament vell, Centre Cívic, Biblioteca, Poliesportiu municipal, Consultori mèdic, Edifici polivalent, Casa de la Cultura, Torre Medieval i Museu Etnològic.

L'equip de l'Ajuntament d'Alcalalí es compromet a utilitzar correctament les papereres i comprovar que el seu ús està sent l'adequat.

Recorda que el municipi disposa de punts de recollida de residus orgànics, i contenidors de reciclatge de vidre, paper i cartró, plàstic i oli. A l'interior de l'Ajuntament i del consultori mèdic trobaràs punts de recollida de piles usades.

També tens a la teva disposició l'Eco-parc (els dimarts, a l'estiu de 16 a 20h a l'hivern de 16 a 18h) on pots desfer-te dels residus de gran volum com mobles, restes agrícoles, de construcció o jardineria.