1. Inici >
 2. Notícies >
 3. I TROBADA DEL COMERÇ LOCAL I DE L'EMPRENEDORIA AL MUNICIPI D'ALCALALÍ

Notícies

I TROBADA DEL COMERÇ LOCAL I DE L'EMPRENEDORIA AL MUNICIPI D'ALCALALÍ

19 septiembre 2017

Del 16 al 21 d'octubre, celebrarem a Alcalalí, en format de ponències i tallers, la "I Trobada del comerç local i l'emprenedoria".

L'objectiu d'aquesta trobada és promoure la creació d'ocupació a través de l'emprenedoria basat en l'aprofitament dels recursos endògens locals, així com consolidar i ampliar el mercat dels comerços existents al municipi. Entenem necessari treballar en xarxa, i per això plantegem una formació relacionada amb la marca territorial.

Alhora, considerem important donar suport als nostres emprenedors, i per això tanquem aquesta trobada amb un taller pràctic dirigit a ells. Aquest versarà sobre la posada en marxa d'un negoci basat en la transformació i comercialització d'un producte agrari, en concret de l'ametlla.

Aquesta formació ve a donar-li continuïtat i a reforçar el projecte "Ametlla d'Alcalalí" que des de fa més d'un any venim impulsant. Aquesta iniciativa compta amb el suport econòmic de la Diputació Provincial d'Alacant, en concret de l'Àrea de Foment i Desenvolupament, i amb la col·laboració Repte i de la Universitat Politècnica de València.

PROGRAMA "I TROBADA DEL COMERÇ LOCAL I DE L'EMPRENEDORIA AL MUNICIPI DE ALCALALÍ"

TALLER PER SESSIONS PER A LA CONSOLIDACIÓ DE LA PETITA I MITJANA EMPRESA

Horari: 19:15 a 21 h

Lloc de celebració: Museu Etnològic d'Alcalalí (antiga almàssera)

Dates:

 • Dia 16 d'octubre de 2017: TREBALLAR ELS NOSTRES NEGOCIS ENTORN A LA GESTIÓ DE LES EMOCIONS. Ponent: Juan Manuel Vera Selma
 • Dia 17 d'octubre de 2017: APARADORISME. Col·legi de Dissenyadors d'Interior de la Comunitat Valenciana
 • Dia 18 d'octubre de 2017: LA MARCA TERRITORIAL "FLOR D'ALCALALÍ" COM PLATAFORMA DEL DESENVOLUPAMENT LOCAL DE ALCALALÍ. Ponent: Repte
 • Dia 19 d'octubre de 2017: EINES "LIN" PER A LA CONNEXIÓ (DESENVOLUPAMENT DE RELACIONS COMERCIALS) ENTRE ZONES LITORALS I ZONES D'INTERIOR. Ponent: Repte
 • Dia 20 d'octubre de 2017: EINES DE MÀRQUETING PER AL COMERÇ LOCAL D'ALCALALI.Ponent: äbranding

 

TALLER DE EMPRENEDORIA PER A LA POSADA EN MARXA D'UN COMERÇ A ALCALALÍ ORIENTAT AL AUTOOCUPACIÓ, EL DESENVOLUPAMENT LOCAL I LA PROMOCIÓ ECONÒMICA DE TEU MUNICIPI.

 • Data del taller: dia 21 d'octubre de 2017
 • Horari: de 9:30 h a 13 h
 • Lloc de celebració: Museu Etnològic d'Alcalalí (antiga almàssera)
 • Dirigiran el taller: Agritec Enginyers, Repte i tècnics de la GVA

 

Podeu relitzar l'inscripció enviant e.mail a info@repte.org, indicant nom, cognoms i telèfon.