1. Inici >
  2. AMETLLA D'ALCALALÍ >
  3. I Trobada del comerç local i de l'emprenedoria al municipi d'Alcalalí

I Trobada del comerç local i de l'emprenedoria al municipi d'Alcalalí

Del 16 al 21 d'octubre, celebrarem a Alcalalí, en format de ponències i tallers, la "I Trobada del comerç local i l'emprenedoria".

L'objectiu d'aquesta trobada és promoure la creació d'ocupació a través de l'emprenedoria basat en l'aprofitament dels recursos endògens locals, així com consolidar i ampliar el mercat dels comerços existents al municipi. Entenem necessari treballar en xarxa, i per això plantegem una formació relacionada amb la marca territorial.

Alhora, considerem important donar suport als nostres emprenedors, i per això tanquem aquesta trobada amb un taller pràctic dirigit a ells. Aquest versarà sobre la posada en marxa d'un negoci basat en la transformació i comercialització d'un producte agrari, en concret de l'ametlla.

Aquesta formació ve a donar-li continuïtat i a reforçar el projecte "Ametlla d'Alcalalí" que des de fa més d'un any venim impulsant. Aquesta iniciativa compta amb el suport econòmic de la Diputació Provincial d'Alacant, en concret de l'Àrea de Foment i Desenvolupament, i amb la col·laboració Repte i de la Universitat Politècnica de València.

PROGRAMA

"I TROBADA DEL COMERÇ LOCAL I DE L'EMPRENEDORIA AL MUNICIPI DE ALCALALÍ"

Sessió 16 d'octubre: LA MARCA TERRITORIAL "FLOR D'ALCALALÍ COM PLATAFORMA DEL DESENVOLUPAMENT LOCAL". Ponent: Manuel Peña, RePTE.

Pots descarregar-te la presentació, punxant l'enllaç.

 

 

Enrere Endavant