1. Inici >
  2. Notícies >
  3. PROJECTE "ALCALALÍ COEDUCA: LES DONES DE LA NOSTRA VIDA"

Notícies

PROJECTE "ALCALALÍ COEDUCA: LES DONES DE LA NOSTRA VIDA"

04 septiembre 2017

La Diputació d'Alacant concedeix a l'Ajuntament d'Alcalalí una subvenció per a la realització d'una activitat dins del programa d'impuls de models educatius en els àmbits familiar, escolar, laboral i social

En el marc de la "Convocatòria de subvencions destinades a Ajuntaments i entitats d'àmbit territorial inferior al Municipi de la Província d'Alacant amb destinació a programes i activitats per a la igualtat d'oportunitats i prevenció de la violència de gènere 2017", la Diputació d'Alacant ha concedit a l'Ajuntament d'Alcalalí una subvenció per al projecte "Alcalalí Coeduca: Les dones de la nostra vida". La Diputació ha resolt cobrir els costos en un percentatge del 100%.

El programa s'enquadra en l'impuls de models coeducatius en els àmbits familiar, escolar, laboral i social, i forma part del "I Pla d'Igualtat d'Igualtat d'Oportunitats entre homes i dones d'Alcalalí".

Els últims cinc anys l'Ajuntament d'Alcalalí, mitjançant les subvencions de la Diputació d'Alacant, ha dut a terme activitats de coeducació al centre públic d'educació infantil i primària la Mosquera. El propòsit de donar continuïtat al projecte és que permeta la introducció de la perspectiva de gènere, de forma transversal, en les aules, alhora que afavorisca una concienciació de tota la comunitat educativa.

Els objectius del projecte "Alcalalí Coeduca: Les dones de la nostra vida" són els següents:

  • Reconèixer el protagonisme cultural i històric de les dones en diferents àmbits
  • Donar llum a la tasca de les dones al llarg de la història
  • Promoure models de coresponsabilitat i cures de les persones que ens envolten
  • Treballar la diversitat com un potencial
  • Incorporar la coeducació en les aules
  • Seguir aprofundint en la diferència entre sexe i gènere
  • Promoure l'educació en igualtat d'oportunitats entre homes i dones lliure d'estereotips i sexisme
  • Comprendre que les diferències biològiques no justifiquen les discriminacions

 

El projecte "Alcalalí COEDUCA" es durà a terme durant el mes de setembre de 2017, concretament els dies: 13, 18, 20 i 27 de setembre.