1. Inici >
  2. Notícies >
  3. TALLER DE BON ÚS DE LES XARXES SOCIALS I PREVENCIÓ DE LA TECNOADDICCIÓ

Notícies

TALLER DE BON ÚS DE LES XARXES SOCIALS I PREVENCIÓ DE LA TECNOADDICCIÓ

14 agosto 2017

La Diputació d'Alacant concedeix a l'Ajuntament d'Alcalalí una subvenció per a la realització d'un taller que s'enquadra en els "Programes de formació a familiars i d'intervenció amb escolars per promoure un ús adequat de les tecnologies i la prevenció del joc d'apostes entre adolescents ".

En el marc de la "Convocatòria de subvencions a ajuntaments i entitats d'àmbit territorial inferior al municipi de la província d'Alacant per a activitats de prevenció de conductes addictives 2017", la Diputació d'Alacant ha concedit a l'Ajuntament d'Alcalalí una subvenció per import de 580,00 € per a la realització del "Taller de bon ús de les xarxes socials i prevenció de la tecnoaddicció". La Diputació subvenciona així el 100% de l'activitat.

El taller tindrà lloc el 21 i el 28 de setembre en el Col·legi Públic Mosquera. Estarà impartit per María José Palau Ferrer, professional de la psicologia i experta en la infància i l'adolescència.

La tecnoaddicció és definida com l'ús abusiu i patològic de dispositius tecnològics, com ara ordinadors, mòbils, tecnologies de la informació i la comunicació. És especialment problemàtica per la seua relació amb la ludopatia i per afectar sobretot a joves. Un problema creixent és el relacionat amb els entorns virtuals compartits, en els quals certs jugadors s'aïllen progressivament de la seva vida real i s'obsessionen per la seua activitat en línia.

El curs respon a la necessitat de treballar aquests conceptes amb un sector de població, que es troba en un moment evolutiu i educatiu idoni per impulsar el desenvolupament d'actituds i comportaments que puguen facilitar el manteniment d'hàbits saludables, així com per disminuir la probabilitat d'altres menys saludables.