1. Inici >
  2. Notícies >
  3. I PLA D'ACCESSIBILITAT UNIVERSAL D'ALCALALÍ

Notícies

I PLA D'ACCESSIBILITAT UNIVERSAL D'ALCALALÍ

28 septiembre 2017

Redactat el I "Pla Municipal d'Accessibilitat Universal", amb el suport de la Diputació d'Alacant

En el marc de la "Convocatòria de subvencions destinades a ajuntaments de municipis amb població inferior a 20.000 habitants i entitats d'àmbit territorial inferior al Municipi de la Província d'Alacant, per a l'elaboració de Plans Municipals d'Accessibilitat Universal", la Diputació d'Alacant ha concedit a l'Ajuntament d'Alcalalí una subvenció per a l'"Elaboració d'un Pla Municipal d'Accessibilitat Universal". La Diputació d'Alacant ha resolt cobrir els costos en un percentatge del 100%.

Es tracta d'un estudi integral per diagnosticar la situació actual i definir les actuacions necessàries. Aquest estudi va finalitzar al setembre de 2017. Pots consultar el Pla d'Accessibilitat Universal d'Alcalalí aquí.

Els principals objectius de l'obtenció del Pla Municipal d'Accessibilitat Universal són els següents:

  • Garantir el dret de totes les persones a accedir al seu lloc de treball, facilitar les gestions de la població en llocs públics, gaudir de l'oci i del turisme, amb la qual cosa s'augmenta la reputació de la seua població i condicions d'accessibilitat de tots.
  • Augmentar el confort, la qualitat i la seguretat per a totes les persones, independentment de les seues capacitats o funcionalitats. Està comprovat que totes les persones, independentment de les seues capacitats, es veuen beneficiades per actuacions que en principi es van pensar per a persones amb capacitats diferents.
  • Establir un programa estructurat en el temps, abordant en primer lloc les actuacions amb un major impacte, i racionalitzant els recursos.