1. Inici >
  2. Notícies >
  3. DIPUTACIÓ SUBVENCIONA EL PLA D'ACCESSIBILITAT UNIVERSAL D'ALCALALÍ

Notícies

DIPUTACIÓ SUBVENCIONA EL PLA D'ACCESSIBILITAT UNIVERSAL D'ALCALALÍ

30 agosto 2017

La Diputació d'Alacant concedeix a l'Ajuntament d'Alcalalí una subvenció per a l'elaboració del "Pla Municipal d'Accessibilitat Universal"

En el marc de la "Convocatòria de subvencions destinades a ajuntaments de municipis amb població inferior a 20.000 habitants i entitats d'àmbit territorial inferior al Municipi de la Província d'Alacant, per a l'elaboració de Plans Municipals d'Accessibilitat Universal", la Diputació d'Alacant ha concedit a l'Ajuntament d'Alcalalí una subvenció per a l'"Elaboració d'un Pla Municipal d'Accessibilitat Universal". La Diputació d'Alacant ha resolt cobrir els costos en un percentatge del 100%.

Es realitzarà un estudi integral per diagnosticar la situació actual i definir les actuacions necessàries. Està previst que l'estudi finalitze el 30 de setembre de 2017. Després d'aquesta data, es publicarà el Pla en aquesta pàgina municipal.

Els principals objectius de l'obtenció del Pla Municipal d'Accessibilitat Universal són els següents:

  • Garantir el dret de totes les persones a accedir al seu lloc de treball, facilitar les gestions de la població en llocs públics, gaudir de l'oci i del turisme, amb la qual cosa s'augmenta la reputació de la seua població i condicions d'accessibilitat de tots.
  • Augmentar el confort, la qualitat i la seguretat per a totes les persones, independentment de les seues capacitats o funcionalitats. Està comprovat que totes les persones, independentment de les seues capacitats, es veuen beneficiades per actuacions que en principi es van pensar per a persones amb capacitats diferents.
  • Establir un programa estructurat en el temps, abordant en primer lloc les actuacions amb un major impacte, i racionalitzant els recursos.