1. Inici >
  2. AMETLLA D'ALCALALÍ >
  3. Atenció personalitzada per accerdir a subvencions pels agricultors.

Atenció personalitzada per accerdir a subvencions pels agricultors.

S'ha realitzat un estudi sobre les subvencions obtingudes pels agricultors d'Alcalalí procedents de la Política Agrària Comú de la Unió Europea.

S'ha analitzat l'anualitat 2015, i es desprèn que en tot el terme municipal únicament s'han obtingut 30.000,00 €. La potencialitat del nostre territori és molt més gran, podent aconseguir, atenent al canvi d'ús dels camps a més de 70.000,00 €. I, en el cas de camps amb conreu permanent a més de 100.000,00 €.

Des de l'ajuntament us proposem recuperar progressivament les subvencions. Cal contactar amb la propietat dels camps i identificar en quina situació es troben els mateixos, en situació d'abandonament o en producció.

Amb aquest objectiu, els dies 26 d'abril i 4 de maig, en horari de 10 a 14 h, l'ajuntament posa a la vostra disposició a un tècnic al que podeu sol·licitar informació i assessorament per accedir a les subvencions de la PAC dedicades a l'agricultura.

Sereu atesos de manera individual per Manuel Peña Ferrando, Tècnic en Desenvolupament Territorial, especialista en la matèria. Cal concertar cita prèvia trucant al 605.067.571.

Us hi esperem!